Vesti triste despre Cornel Palade. Actorul trece prin momente extrem de difficile

Cornel Palade este un om bun si ne rugam ca Dumnezeu sa-i dea sanatate.

Cornel Palade(70 de ani) a rămas fără niciun proiect TV începând de la finalul anului trecut, după ce a participat la emisiunea „Sunt celebru scoate-mă de aici” difuzată de PRO-TV.

În cadrul acestei emisiuni, el a petrecut două săptămâni în jungla Republicii Dominicane, după care și-a cerut eliminarea.

Cornel Palade trece prin clipe grele
Renumitul actor a afirmat că nu resimte suferință din cauza lipsei de angajamente în domeniul televiziunii și că s-a resemnat cu situația în sine.

„Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnu Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Cornel Palade pentru Click!

Fiica lui Cornel Palade, Ada (33 de ani), a luat hotărârea grea de a se muta în Londra acum doi ani, în plină pandemie, în căutarea unei vieți mai bune. Dorința ei arzătoare de a se dezvolta profesional în domeniul teatrului a fost cea care a determinat-o să își facă bagajele și să părăsească țara natală. Această decizie, deși i-a adus împlinirea personală, a provocat o suferință adâncă în sufletul tatălui ei, Cornel Palade.

Ce relație există între Cornel Palade și fiica sa Ada
Cornel Palade și fiica sa Ada au o relație bună deși aceasta este plecată în Marea Britanie.

„Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în fucție de cum are și timp, de programul său. Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tineriții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a conchis pentru Click!, Cornel Palade.

Romică Țociu, despre separarea de Cornel Palade
În ultimii ani, Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai jucat împreună pe scenă, ceea ce a stârnit speculații despre o eventuală despărțire a celor doi actori de comedie.

Cu toate acestea, la o ediție specială de Paște a unei emisiuni TV, cei doi au apărut împreună și au prezentat un scurt număr de comedie.

Apoi, au discutat despre relația lor de prietenie veche de peste 30 de ani, iar Romică Țociu i-a mărturisit lui Palade că fără ajutorul acestuia, ar fi fost „un nimeni”

„Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc! Fără mine, erai un nimeni”, i-a spus Romică Țociu lui Cornel Palade. „După cum se vede, emoția mă sugrumă, pentru că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”, a mai spus Țociu despre colegul său.

Lasă un comentariu