Un Tată adevărat nu este cel care plătește facturile, ci cel care ÎNTELEGE că FAMILIA este pe primul loc

Un Tată adevărat nu este cel care plătește facturile, ci cel care înțelege că familia stă pe primul loc
Orice bărbat poate deveni tată. Orice bărbat poate crea viață. Cu toate acestea, este nevoie de cineva special pentru a hrăni, forma și iubi viața pe care a adus-o pe lume.

Un tată adevărat nu este cel care face destui bani pentru a le cumpăra soției și copiilor cadouri scumpe sau pentru a-i duce într-o vacanță de 10 zile, de două ori pe an.

Un tată adevărat nu este cel care câștigă destui bani pentru a-și trimite copiii să studieze în școlile de elită sau să plătească facturile.

Un tată adevărat este cel care înțelege că familia stă pe primul loc.

Un tată adevărat este cel care este mereu acolo pentru familia sa. Cel care nu-și abandonează familia, când problemele îl apasă. Cel care nu-și lasă familia să se ocupe de probleme. Cel care nu renunță la familia sa.
Un tată adevărat este cel care dorește să investească timp și efort în familia sa, chiar și atunci când se simte obosit și chiar când simte că nu se află în zona de confort.

Un tată adevărat și devotat este cel care dorește să facă compromisuri și să-și sacrifice propriile nevoi, dorințe și chiar și fericirea de dragul familiei sale. Cel care îi învață pe copiii lui despre iubirea și sprijinul necondiționat.
Un tată adevărat și bun este cel care este un exemplu al modului în care femeile trebuie tratate corespunzător. Cel care tratează femeile cu respect, bunătate, generozitate și demnitate.

Un tată adevărat, iubitor este cel care îi învață pe copiii lui despre importanța virtuților de bunătate, răbdare, onestitate și loialitate. Cel care îi învață pe copii să construiască relații bazate pe încredere și respect.
Un tată adevărat, iubitor este cel care îi învață pe copiii săi sensul comportamentului corect, decent.

Un tată adevărat și devotat este cel care își plasează familia ca fiind cel mai important lucru din viața sa.
Un tată adevărat și devotat este cel care servește drept model și inspirație pentru familia sa. Cel care îi încurajează pe copii să lucreze pentru ei înșiși și să se dezvolte personal și profesional. Cel care-i învață pe copiii săi cum să devină cea mai bună versiune a lor.

Un tată adevărat, iubitor este cel care știe ce cântăreți, sporturi și hobby-uri preferate au copiii lui.
Un tată adevărat este cel care niciodată nu permite propriilor sale probleme să acapareze fericirea copiilor lui. Cel care, indiferent cât de nemulțumit de propria sa viață ar fi, nu permite niciodată să afecteze viața copiilor.
Un tată adevărat este cel despre care copiii săi pot spune cu mândrie: „El este modelul meu, cel mai bun prieten al meu, mentorul meu și antrenorul meu. El este tatăl meu.”

Într-adevăr, având acest tip de tată este o adevărată binecuvântare.

Sursa: Tony Poptamas