Un student din Iasi, acuzat ca a afisat litera Z a lui Putin pe camin! Ce au descoperit oamenii legii intrece orice imaginatie

Un barbat din Iasi a facut o sesizare la Politie si a declarat ca pe campusul studentesc Tudor Vladimirescu a aparut litera Z, acelasi semn care insoteste invazia Rusiei in Ucraina. Oamenii legii care s-au deplasat la fata locului au facut o descoperire neasteptata, scrie nescaffe.

Oamenii legii s-au deplasat până la locul indicat de ieșean pentru a vedea dacă este vorba despre un fan înfocat al lui Putin ori un gest de teribilism, așa că după câteva cercetări, oamenii legii au văzut care este situația.

Ieșeanul care a făcut sesizare la poliție a declarat că în căminul respectiv erau cazați și refugiați, motiv pentru care îi vine greu a crede că este doar o coincidență ”nefastă”, așa că s-a gândit că poate este vorba despre un student teribilist care a recurs la un astfel de gest, fiind neplăcut pentru ucrainenii care locuiesc acum în locul respectiv.

”Stiu ca in T20 sunt cazati refugiati. Imi e greu sa cred ca e doar o coincidenta nefasta. Posibil un student teribilist. Oricum, neplacut pentru refugiatii care vad asta”, a declarat brbatul care a făcut sesizare la poliție, scrie ziaruldeiasi.ro.

Ei bine, însă, nu a fost vorba despre niciun gest teribilist sau de vreun fan al lui Vladimir Putin, ci despre un simplu prosop care înfățișa un cal aflat într-un grajd. Concret, litera ”Z” era, de fapt, poarta în spatele căreia stătea calul.

Lasă un comentariu