ULTIMA ORA!”De la miezul nopții în noaptea de joi spre vineri, Norvegia va introduce cele mai stricte reguli de intrare”

“De la miezul nopții în noaptea de joi spre vineri, Norvegia va introduce cele mai stricte reguli de intrare”, a declarat premierul norvegian Erna Solberg în cadrul unei conferințe de presă, scrie Hotnews.

“În practică, frontiera va fi închisă tuturor celor care nu locuiesc în Norvegia”, a adăugat ea.

Deşi câteva grupuri vor fi exceptate de la regulă, printre care se numără lucrătorii din domeniul sănătăţii din unele ţări, majoritatea muncitorilor migranţi nu vor putea intra în ţară.

“Observăm că tulpina nouă a virusului s-a răspândit semnificativ în numeroase ţări care nu monitorizează extinderea acesteia în acelaşi fel ca Norvegia, Danemarca sau Marea Britanie”, a declarat Solberg legat de motivele pentru introducerea noilor măsuri

Norvegia a anunțat miercuri închiderea frontierelor sale pentru aproape toți nerezidenții pentru a preveni răspândirea de noi variante mai contagioase ale coronavirusului, potrivit AFP.

“De la miezul nopții în noaptea de joi spre vineri, Norvegia va introduce cele mai stricte reguli de intrare”, a declarat premierul norvegian Erna Solberg în cadrul unei conferințe de presă.

“În practică, frontiera va fi închisă tuturor celor care nu locuiesc în Norvegia”, a adăugat ea.
Deşi câteva grupuri vor fi exceptate de la regulă,

printre care se numără lucrătorii din domeniul sănătăţii din unele ţări, majoritatea muncitorilor migranţi nu vor putea intra în ţară.

Ţara, care nu este membră a UE, a anunţat sâmbătă o carantină în regiunea capitalei, după apariţia unui focar cu noua tulpină mai contagioasă, identificată prima dată în Marea Britanie.