Tort de cocos!

Ingrediente pentru aluat:

3 ouă 2 cești de făină de grâu 1 ceașcă de lapte 2 cești de zahăr 2 linguri de margarină topită 50 de grame de cocos ras 1 lingură de praf de copt Ingrediente pentru sirop: 200 ml de lapte de cocos (echivalentul a 1 pahar de acelea din comerț) 1 ceașcă de zahăr 50 de grame de cocos ras

Mod de preparare a aluatului: Bateți toate ingredientele enumerate pentru a face aluatul în blender până când se formează o compoziție uniformă.

După aceasta, coaceți într-o formă unsă în prealabil într-un cuptor la temperatura medie timp de aproximativ 40 de minute sau până când se rumenește. Nu uitați să preîncălziți cuptorul.

Mod de preparare a siropului: Puneți toate ingredientele pentru sirop la foc și amestecați până obține un aspect ușor lipicios. Acum, turnați siropul peste tortul copt și așteptați câteva minute ca siropul să se întărească puțin. Gata, după aceea puteți să-l degustați.

Lasă un comentariu