Teo Trandafir: Maia Nu A Fost Adoptată, Ci A Fost Așteptată

Teo Trandafir, cunoscuta prezentatoare TV, a vorbit recent la Europa FM despre experienta adoptiei Maiei, insa a dezvaluit ca, de fapt, nu a fost o adoptie, ci o asteptare. Ea a marturisit ca a cerut indrumarea divina in luarea acestei decizii si ca raspunsul primit a fost aparitia Maiei in viata ei.

O asteptare implinita
Teo Trandafir se declara fericita si implinita odata cu prezentarea unui nou proiect – site-ul teoriashow.com, unde publica podcast-uri de 4 minute, menite sa ii inspire pe ascultatori. Cu o sinceritate debordanta, Teo isi impartaseste sentimentele si experientele, reusind astfel sa se conecteze cu oamenii din jurul ei.

In cadrul interviului acordat lui Toader Paun, Teo a vorbit si despre Mircea Badea, incheind cu un gand frumos adresat celor care o asculta: “Oameni buni, va doresc sa aveti bucurii mici si dese.”

O noua casa pentru Teo si Maia
Recent, Teo Trandafir s-a mutat intr-o noua casa impreuna cu fetita ei, Maia. Vedeta a ales sa renunte la ideea de a face o investitie pe viata si a optat pentru o locuinta inchiriata. Schimbarea radicala pe care si-a dorit-o Teo in viata ei a presupus si o mutare, iar acum ea si Maia isi pot bucura noua locuinta.

Cele doua se simt extrem de fericite in noua casa, iar Teo a impartasit ca a fost dragoste la prima vedere: “A fost prima si ultima casa pe care am vazut-o. Am contactat proprietarul si am luat-o. Aici traim.” Intretinerea casei este impartita intre mama si fiica, iar relatia lor este una minunata.

Maia, o parte importanta in luarea deciziilor
Teo Trandafir a marturisit ca Maia este o parte integrala in luarea deciziilor importante din viata lor. Fara acordul si aprobarea ei, Teo nu face niciun pas important. Din fericire, Maia a fost foarte incantata de noua casa si a simtit ca este “acasa” inca de la prima vedere.

Acomodarea cu noua casa si descoperirea lucrurilor noi
Teo si Maia se afla inca in proces de acomodare cu noua lor casa si in fiecare zi descopera lucruri noi. Un detaliu interesant este ca Teo a decis sa nu aiba internet wireless in casa, deoarece considera ca deja au suficient pe telefoanele mobile. Astfel, se concentreaza mai mult pe conectarea lor ca familie si pe descoperirea unor activitati comune.

In concluzie, Teo Trandafir este o prezenta inspiratoare si optimista, care isi impartaseste experientele de viata prin intermediul podcast-urilor sale. Asteptarea Maiei si mutarea lor in noua casa reprezinta un nou inceput pentru aceasta familie, iar Teo si Maia se bucura de fiecare moment petrecut impreuna. Cu siguranta, vor mai descoperi multe lucruri interesante si isi vor crea amintiri pretioase in noua lor locuinta.

Lasă un comentariu