Tatăl plângea fără oprire în mașină, nu știa ce le va pune pe masă copiilor, dar a intrat în panică atunci când polițistul l-a tras pe dreapta, îi expirase permisul!

Întâmplarea de jos pare a fi desprisă din acele povești frumoase cu eroi buni.

Hayden Carlo are 25 de ani și este tatăl a doi copilasi. El se chinuie zilnic să câștige suficienți bani pentru ca familia lui să aibă tot ce trebuie, lucrează ca vânzător într-un magazin local.

Într-o zi Carlo își conducea mașina când un polițist i-a ordonat să tragă pe dreapta. Carlo era distrus, actele mașinii expiraseră și nu aveusese suficienți bani pentru a le înnoi.

Polițistul l-a întrebat de ce nu a făcut nimic ca să își rezolve problema, iar Carlo a mărturisit că pur și simplu nu a avut suficienți bani deoarece trebuia să își hrănească copiii în fiecare zi.

În acel moment polițistul a făcut un gest care l-a afectat pe Carlo până în măduva oaselor: i-a dat o bancnotă și a plecat. Când bărbatul s-a uitat să vadă ce primise, nu și-a putut stăpâni lacrimile. Era o bancnotă de 100 de dolari!

Doar în acest fel Carlo a reușit să plătească pentru reînnoirea actelor mașinii, pentru el și pentru soția sa, în conformitate cu legile din America.

El a povestit despre acest gest de mare generozitate familiei sale. Apoi bunicul lui a scris o scrisoare către departamentul de poliție exprimându-și recunoștința. Cu ocazia acestei scrisori a devenit povestea cunoscută în toată lumea!

Singurul lucru pe care nu îl știm este numele acestui erou, iar asta fiindcă polițistul a ales să fie anonim. Vrem și noi astfel de polițiști în România, scrie ProTV.

Așa mă bucur și cred că și dvs când citim asemenea întâmplări. Această întâmplare merită împărtășită și cu cei dragi.

Priviti fotografia: