Ca de fiecare data va prezentam o reteta simpla si delicioasa pentru dragii nostri gurmanzi. Nu va temeti ca este foarte usor de preparat.
Avem nevoie de urmatoarele Ingrediente pentru minim sase porti (6 porții)
- 400 g carne tocată de pui
- 300 ml vin alb
- 2 cepe
- 2morcovi
- 1 curcan
- muștar
- ulei
- pătrunjel proaspăt
- rozmarin
- cimbru
- sare
- piper
Modul de preparare este unul foarte usor:
- Tocam mărunt ceapa, iar morcovii se rad pe răzătoarea ce mai mică. Se adaugă peste carnea tocată. Si adaugam sare, piper și pătrunjel maruntit Se amestecă foarte bine.
2. Freacăm curcanul cu muștar, atât pe interior cât și pe afara. Se umple cu amestecul de carne și se pune într-o tavă unsă cu ulei și presărată cu crenguțe de fire rozmarin și cimbru.
3. Se toarnă vin în tavă și se coace aproximativ 3 ore la foc mic. Dupa care se scoate și se scoate și se lasă la racit.
Garanta gustul gatitului acestui fel de mancare va ramîne în inima și mintea dvs. Vă dorin poftă bună!