Reteta de Peste Cod negru cu legume proaspete

Ingrediente potrivite pentru doua persoane (2 porții)

– ne trebuie 400 grame cartofi
– ne trebuie 400 grame ciuperci
– 2 bucăți cod negru file

– 3 cepe mici sau doua mari
– cateva frunze de spanac proaspat
– 3 linguri ulei de măsline
– sos de soia bio
– putin cimbru uscat
– o lingurita sare
– o lingura piper

Cum se preparare acestă rețetă excelentă ?

  1. Se curăță, cartofii, se taie cuburi mici, și se pun la foc, si se fierb 10 minute în apă cu putina sare. Se scot într-o strecurătoare. Se încing 2, 3 linguri de ulei de măsline și se prăjesc, cartofiiorii și ciupercile. Se presară, sare, piper și cimbru și se stropesc cu, sos de soia.

2. Peștele se sărează, cu sare și piper și se frige pe grătarul bine încins. Tot atunci ,se frig și cepele.

3. Asezam frumos farfuriile. Punem un pat de legume, apoi se adaugă peștele, pe care se pune o singură ceapă coaptă și sa nu uităm de frunzele de spanac tânăr.

Vă dorim pofta bună și sănatate multă!

sursa foto pixbai