Reteta de cotlete de berbecuț în sos maro

Chiar daca mai avem putin pana la craciun nu este rau sa invatam sa preparam aceasta reteta de berbecut. Garantam ca o sa va placa. Asteptam cu nerabdare parea dvs.

Avem nevoie de urmatoarele Ingrediente  pentru urmatoarele (5 porții)

  • 150 g pastă de roșii sau bulion
  • 310 ml vin roșu demisec
  • 8 – 10 cotlete de berbecuț proaspete
  • boia de ardei iute sau dulce (dupa preferinte)
  • sare

Iata modul de Preparare

  1. Se pun la un loc pasta de roșii sau bulionul cu vinul si se amesteca bine. Se adaugă boia de ardei iute sau dulce și apoi sare. Se amestecă bine și se toarnă direct în tavă.

2. Se pun cotletele în amestecul de vin si bulion sau pasta de tomate.

3. Se lasa 90 minute la foc moderat sau mic, dupa ce am incalzit cuptorul bine.

Mirosul care  va inunda casa dvs si pe vecini daca locuiti la bloc, va fi inrezistibil. Gustul? Va fi nemapomenit. Va dorim pofta buna!