Prăjitură „Tăvălită” în nucă de cocos 🥥

Prăjitura „Tăvălită” în nucă de cocos, cu blat pufos și sirop de ciocolată este o rețetă care merită încercată pentru prima dată. Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pandișpanul are următoarele ingrediente:

Ingrediente pentru glazură: 6 ouă 250 g făină 50 g unt 250 g zahăr sare o fiolă esență de vanilie coajă de lămâie 5 linguri apă clocotită

Mod de preparare: 400 g zahăr 60 g cacao 300 ml apă 75 g unt o fiolă esență de vanilie 200 g nucă de cocos

1. În primul rând, separăm albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile spumă cu un mixer. Adăugăm sarea și zahărul și amestecăm bine ingredientele.

2. Adăugăm esența de vanilie, coaja de lămâie, untul topit, apa clocotită, gălbenușurile bătute cu zahăr și untul. Totul este bine amestecat. Treptat, adăugăm făina și amestecăm până când obținem un aluat moale.

3. Punem aluatul pe o tavă cu hârtie de copt și coacem-l timp de douăzeci de minute la temperatura de 180 de grade.

4. Amestecăm pudra de cacao cu zahăr pentru a face glazura de ciocolată. Putem pune compoziția la fiert pe foc mic după ce adăugăm apa. Amestecăm până când totul este bine amestecat.

5. Tăiem pandișpanul în cubulețe pentru a forma prăjitura. Le dăm prin stratul de glazură de ciocolată. În cele din urmă, le punem pe un platou și le punem cu nucă de cocos ca decor.

Să o bucurați cu plăcere! O zi minunată!

citește continuarea pe 👉



Lasă un comentariu