Părintele Calistrat o contrazice pe Dana Nălbaru. Soția lui Dragoș Bucur, acuzată că nu a părăsit viața publică

Părintele Calistrat a comentat afirmațiile făcute de Dana Nălbaru. Fosta solistă a trupei Hi-Q a declarat de curând că a renunțat la viața publică și că s-a pocăit. Preotul a explicat că este pentru prima dată când aude de soția lui Dragoș Bucur. Părintele Calistrat susține că aceasta nu a părăsit viața publică și că lucrurile nu trebuie văzute în acest fel. Părintele a explicat că pe Iisus Hristos credincioșii îl pot întâlni în patru feluri, „într-o minte curate, într-un suflet curat, în lucrarea mistică și îl putem descoperi în Euhastria liturgică”.

„Toată lumea spune «nu te călugări că-ți închizi viața». Mai multe mii de oameni întâlnesc eu acum într-o zi decât dacă eram un neica nimeni prin societate, cu nevasta rea de gură sau niște copii neascultători sau prin Spania la munca. Da, nu trebuie văzute lucrurile așa, e un punct de vedere al doamnei și îl respectăm. Se spune că «Cel ce mănâncă trupul meu eu sunt întru el și el întru mine». Nu cred că există mai mare putere și mai mare frumusețe”, a declarat Părintele Calistrat, potrivitt DCnews.ro.

Dana Nălbaru a anunțat că s-a pocăit

Dana Nălbaru a declarat că s-a pocăit și a renunțat la viața publică. Soția lui Dragoș Bucur a mărturisit că la vârsta de 33 de ani s-a botezat pentru a doua oară. Artista a continuat prin a spune că ea nu vrea să fie o persoană publică pentru că nu i se potrivește, iar prezența în podcast-ul lui Mihai Morar este ultima pentru ea. Dana Nălbaru a mai adăugat că a învățat să trăiască și să fie fericită cu foarte puține lucruri, iar credința în Dumnezeu a făcut-o să treacă peste evenimente grele din viața ei.

„Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui.

Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele”, a spus Dana Nălbaru în timpul podcast-ului.

https://www.youtube.com/watch?v=VeTslVaDzhQ

Lasă un comentariu