Omul a așezat Biblia la ușă și uraganul nu i-a atins casa: „M-am agățat de rugăciune”

În timp ce furtuna s-a deplasat spre nord de coastă, aproximativ 550.000 de locuitori din zonele afectate au fost lăsaţi în întuneric anul trecut pe 20 septembrie. Furtuna continuă să facă ravagii în Florida şi Alabama, iar inundaţiile au cauzat pagube majore.

Furtuna tropicală Sally a lovit mai mult de jumătate de milion de americani şi a lovit Golful Mexicului cu ploi torenţiale şi valuri uriaşe, scrie CNN.

Uraganul Sally a fost încadrată ca uragan de categoria 2.

Însă un bărbat care povestește cum s-a confruntat cu uraganul Sally doar cu o Biblie și cu o rugăciune. Când a văzut distrugerea apropiindu-se, el a strigat către Dumnezeu și în mod miraculos casa lui nu a fost lovită de vânturile si ploile puternice.

John Rabur, a decis să ia Biblia și să strige către Dumnezeu în timpul trecerii uraganului Sally, care a provocat pagube grave și decese a mai multor persoane în Alabama, unde casele au fost afectate de inundații severe, scrie Acountecer Christiano.

În regiunea Fish River, un râu din sud-vestul județului Baldwin, o persoana a asistat la protecția lui Dumnezeu printr-un act de credință.

Casa lui John Rabur era la un pas de inundație când râul Fish Rivera început să se umple. „ În aproximativ cinci ore, a trecut 1 metru și jumătate și atunci am început să ne facem griji cu privire la ce se întâmplă “, a declarat John pentru FOX10 News.

John a crezut că cea mai rea parte a uraganului Sally s-a încheiat, dar furtuna nu s-a terminat încă . După ce și-a protejat casa cu ce a putut , rugăciunea lui a devenit următoarea sa linie de apărare .

“În timp ce stăteam, m-am gândit că doar„ Domnul ar putea deschide Marea Roșie. ”Așadar, mi-am luat Biblia și am pus-o în partea de jos, la baza ușii mele.

Am crezut că aș putea opri Marea Roșie dacă vrea El și ne-a binecuvântat “, a spus John.

În filmările capturate de drona FOX10 News, este posibil să vezi piscina de la casa lui John acoperită de noroi. Apa inundației a crescut și a ajuns în zona din afara casei, dar locuitorul susține că Dumnezeu a avut grijă de casa lui. Nu a intrat nici o picătură de apă în interior.

Poate ați mai auzit dragilor că au existat situați în care credința în Dumnezeu i-a ocrotit si i-a salvat cu viață. Recent la noi în țară a ars o biserică dar Biblia a scăpat teafără și nevătămată.

„Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul… În viaţă ni se întâmplă lucruri care nu au o explicaţie şi care ne dau de gândit. Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai.

Pompierii au forţat uşa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenţie de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor.

Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât şi tricolorul au scăpat ca prin minune! Întotdeauna există speranţă!” scrie Adevărul.

Cu credință în inimă și în Dumnezeu vom izbutii si vom trece si peste aceasta pandemie!

Doamne ajută-ne!