O tânără a murit brusc în fața părinților, în timp ce luau cina. Ce se întâmplase cu ea înainte de tragedie

O tânără din Brisbane, care „plănuia să călătorească în întreaga lume”, a murit „în mod tragic și brusc” în fața părinților ei, în timp ce luau cina.

Dani Duchatel, în vârstă de 26 de ani, a intrat în stop cardiac pe 21 mai, în jurul orei 22, în timp ce lua cina și juca cărți cu părinții ei, în locuința lor din Moreton Bay.

Tânăra își rupsese recent piciorul și la acel moment locuia cu părinții ei, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Medicii cred că în timpul operației s-ar fi format un cheag de sânge care a dus la o embolie pulmonară, scrie news.com.au.

Mama ei, Kay Duchatel, a încercat să o resusciteze, dar tânăra nu a mai putut fi salvată. Femeia a anunțat moartea fiicei sale, marți, pe Facebook.

„Cu cea mai mare tristețe vă informez că fiica noastră Daniella Jade Duchatel a murit noaptea trecută. Vă vom ține la curent cu toate detaliile despre înmormântare în zilele ce urmează. Vă rog să ne acordați timp pentru a ne obișnui cu pierderea noastră”, este mesajul scris de mama tinerei.

La începutul anului, Daniella reușise să-și cumpere primul ei apartament.

„După luni de stres și emoții și confuzii, într-un final sunt proprietara unui apartament!”, anunța ea atunci.

Mama ei a descris-o ca fiind o fată specială, cu visuri mărețe pe care nu a apucat să le trăiască.

Sursa: news.com.au

Lasă un comentariu