NOTĂ DE PLATĂ FABULOASĂ PE TRANSFĂGĂRĂȘAN. CÂT A PLĂTIT UN TURIST PENTRU PRODUSELE CONSUMATE: „SĂ MAI MĂNÂNCI ÎN ROMÂNIA..”

Recent, un turist aflat în vizită pe Transfăgărășan a avut parte de o surpriză. Când a cerut nota de plată, bărbatului nu i-a venit să creadă cât are de plătit pentru produsele consumate.

Mulți dintre români ar putea spune că prețurile de pe litoral sunt cele mai mari în această perioadă, însă un român ar putea să demonteze aceste zvonuri.

Un turist aflat în vizită pe Transfăgărășan a avut parte de un șoc. Bărbatul s-a decis să mănânce la restaurantul din zona Bâlea Lac, iar la final mare i-a fost mirarea când a văzut cât trebuie să scoată din buzunar pentru două porții de cartofi prăjiți și două băuturi.

Notă de plată fabuloasă pe Transfăgărășan
Turistul a comandat două porții de cartofi, o chiflă, o apă, un suc și un sos de usturoi. Bărbatul a rămas surprins când a văzut cât are de plătit. Suma finală de pe nota de plată a fost, nici mai mult, nici mai puțin de 88 de lei:

”Uitați și voi cât costă o apă și o porție de cartofi pe Transfăgărășani! Să mai mâncați în România”, a spus bărbatul pe Tiktok.

Lasă un comentariu