„MORTUL-VIU” DIN IAȘI TRĂIEȘTE UN ADEVĂRAT COȘMAR.

Gabriel Constantin Luca, un bărbat de 51 de ani din Costuleni, Iași, trăiește un adevărat coșmar.

Acesta a „înviat” din morți și a venit acasă la 40 de zile de când familia lui i-a pregătit înmormântarea.

Cum a fost posibil? Ei bine, povestea este extrem de ciudată și în ciuda faptului că mama bărbatului s-a bucurat enorm atunci când l-a văzut pe acesta la poartă, nu poate omite faptul că a tras și o sperietură soră cu moartea.

Bărbatul de 51 de ani din Iași a plecat de acasă pentru a lucra la o fermă, însă timp de 2 luni, familia sa nu a știut absolut nimic despre el.

Îngrijorată, mama lui a alertat autoritățile, iar la scurt timp s-a descoperit un cadavru în apropierea zonei în care Gabriel Luca spusese că va merge să muncească. Pentru că trupul fără viață se afla

într-o stare avansată de descompunere, familia bărbatului a fost chemată pentru a-l recunoaște pe acesta, numai că s-a făcut o eroare colosală.

Îndurerată, mama bărbatului a pregătit înmormântarea fiului său, dar mare i-a fost mirarea atunci când, la 40 de zile de la aceasta,

s-a trezit cu el la poartă. De atunci, Gabriel Luca trăiește un adevărat coșmar și susține că oamenii din sat îl arată cu degetul și îl numesc mortul-viu.

În realitate, familia acestuia a înmormântat un necunoscut, iar acum, bietul om nu mai are niciun fel de act în afară de certificatul de deces.

„Noi am așteptat să vină cineva să facă ceva. Nu a venit nimeni, nici poliția, nici nimeni. Am înțeles că trebuie deschis un proces ceva, dar unde să mergem noi? Suntem vai de capul nostru, eu sunt bolnavă cu inima.

Eram bolnavă și până la înmormântare, dar parcă de atunci mă simt mai rău ca niciodată”, a spus Maria Luca, mama bărbatului declarat mort din greșeală, potrivit bzi.ro.