Imagini emoționante cu Volodimir Zelenski. Ce a făcut președintele Ucrainei, pentru oamenii răniți din spitale.

Volodimir Zelenski este președintele Ucrainei care a impresionat prin puterea și seriozitatea sa. Acesta a câștigat alegerile în anul 2019 și a intrat într-un conflict diplomatic cu Rusia încă de atunci.

În urma atacurilor venite din partea Rusiei, Ucraina a intrat într-un război fără voia sa. Președintele Ucrainei a ajuns cunoscut în toată lumea pentru rezistența pe care o are împotriva inamicului. Acesta a impresionat prin faptul că nu a părăsit țara și a ieșit chiar pe străzi îmbrăcat în echipament și înarmat.

Un videoclip recent cu președintele Zelenski s-a viralizat în scurt timp. Împreună cu echipa sa, acesta a vizitat un spital în care se aflau răniții de pe front și a discutat cu fiecare în parte. Totodată a înmânat și medalii onorifice luptătorilor și la personalul din spital care se ocupă de răniți. Volodimir Zelenski arată compasiune și face mai multe fotografii cu cei care își doresc acest lucru.

@v.zelensky1

🇺🇦#ukraine🇺🇦 #zelensky #ukraine #slavaukraine

♬ Another love – .

Volodimir Zelenski: „Încă trebuie să luptăm”
De la începutul conflictului, din 24 februarie, Volodimir Zelenski a oferit mai multe declarații pe care le-a transmis prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta consideră că armata sa va trece peste tot pericolul și că vor lupta împotriva inamicului. El trimite un mesaj de solidaritate, în care îi încurajează pe toți ucrainenii să reziste.

„Ucraina va face faţă testului. Avem nevoie de timp şi de forţă pentru a distruge maşinăria de război care a venit la noi în ţară. Nu voi subestima ameninţarea. Şi nu voi exagera rezultatele. Noi suntem oameni oneşti, nu Ministerul rus al Apărării. Care minte pe toată lumea, milioane de cetăţeni ai săi şi chiar pe şeful Federaţiei Ruse. Aşa că vă spun sincer: încă trebuie să rezistăm. Încă trebuie să luptăm.

În fiecare zi şi în fiecare noapte trebuie să găsim modalităţi în care să-i provocăm daune majore inamicului. În toate zonele de apărare. În apropiere de Jitomîr şi Kiev, de Cernigău şi Sumî, de Harkov şi Lugansk, de Doneţk şi Mariupol, în sudul ţării dar şi pe linie diplomatică.”,

a spus președintele Ucrainei. https://substantial.ro/imagini-emotionante-cu-volodimir-zelenski-ce-a-facut-presedintele-ucrainei-pentru-oamenii-raniti-din-spitale-video/?fbclid=IwAR1JHiZ6fwWi1jFHOdZEAXNHiM1wVWr7NYoykHpOkiag6OSkSoFvmVZIWpk

Lasă un comentariu