Gestul emoționant al unui bătrân din Vrancea pentru pisica sa. Cum a salvat-o din calea inundațiilor

Ploile din ultimile zile au inundat mai multe zone ale țării, iar oamenii au încercat să salveze din calea viiturilor puternice tot ce au putut.

Un bătrân din Vrancea emoționează prin gestul său! Văzând că apele îi iau casa, bărbatul și-a băgat pisica în bluză și a fugit din calea lor.

Gestul emoționant al unui bătrân din Vrancea pentru pisica sa. Cum a salvat-o din calea inundațiilor

Bătrânul este din localitatea Biliești, județul Vrancea și a impresionat pe toți vecinii cu gestul său, care arată iubirea față de animale. Ion Manolache pe numele său, deși a făcut o faptă demnă de aplaude, este trist, deoarece nu a reușit să-și salveze și restul pisicilor din calea inundațiilor. Doi motani și trei pui ai pisicii ar fi murit. Totodată, bărbatul a precizat că în urmă cu câteva zile el și-a operat pisica.

„Eu mi-am luat pisica, că i-am făcut şi operaţie. Au rămas doi motani mari şi 3 pisici ai ei, cred că au murit în casă”, a spus bătrânul pentru jurnaliștii veniți la fața locului.

Foto: Facebook Aristocats House

Gestul bătrânului din Vrancea a fost făcut public și pe rețelele de socializare, uimind internauții. Unul dintre ei a dezvăluit că bărbatul are o situație precară și că iubește pisicile.

”Va ajut eu sa l gasiti!Se cheama MANOLACHE ION si locuieste in comuna BILIESTI, Vrancea. Cateodata nu are ce manca, traieste intr un mediu cu multe lipsuri dar iubeste pisicile. Mai are 3 puiuti, ai pisicii din poza, si 2 motanei. MERITA AJUTAT!!Pe mine m a rugat sa il ajut sa sterilizeze pisicuta si am facut acest lucru cu o zi inainte de inundatii. De asta a ales o pe ea sa o ia cu el…era mai firava ❤️”, a scris un internaut pe facebook.
”Ultimul taran adevarat al Romaniei! Fericit cu putinul sau, iubitor real de animale si care infrunta furia naturii cu demnitate! Omul asta ar trebui gasit si ajutat!”, a mai scris o altă persoană.

Drumuri închise în Vrancea din cauza indundațiilor

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, mai multe drumuri județene au fost închise din cauza inundațiilor, provocate de ploile torențiale. De asemenea, mai multe gospodării au fost evacuate, fiind cuprinde de ape.

Lasă un comentariu