„Dumnezeu m-a salvat” spune șoferul care iese nevătămat după ce a căzut de pe un stâlp pe mașina lui

Un bărbat a supraviețuit miraculos când un stâlp a căzut peste mașina lui, în timp ce conducea în timpul unei furtuni abundente în orașul Rio de Janeiro.

Stâlpul căzut de partea șoferului, ar fi putut să-l ucidă pe Jorgino da Silva, în vârstă de 59 de ani, dar în mod surprinzător, accidentul l-a lăsat cu răni ușoare . Tehnicianul de întreținere recunoaște că „ Dumnezeu l-a salvat ”, scrie AcontecerCristiano.Net

Bărbatul era la volan și își conducea mașina după ce a încheiat programul la locul de muncă și se întorcea spre casă, când mașina sa a fost lovită din plin de un stâlp care a fost doborât de un copac. Jorgino era însoțit de un prieten și coleg care a lucrat cu el.

Accidentul s-a petrecut în jurul prânzului, când cei doi au plecat. „Am auzit zgomotul copacului căzând, l-am văzut cu a căzut peste stâlp și apoi a venit peste mașina mea” , i-a spus el lui Globo.

Impactul accidentului a fost mare, cablurile nu aveau curent electric, deoarece au fost oprite cu câteva minute înainte de cădere.

„Volanul mi s-a rupt pe picioare, ceea ce mă durea, la fel și coloana vertebrală. Dar slavă Domnului că sunt în viață. A fost o altă eliberare dată de Dumnezeu în viața mea ”, recunoaște șoferul.

Jorgino a spus că s-a târât afară din mașină pe partea pasagerului . Partea șoferului a fost lovită cel mai tare, făcând imposibilă deschiderea ușii. Tehnicianul de întreținere nu avea leziuni vizibile, ci doar durere la picioare și la coloana vertebrală.

Raportul său către Globo a avut loc miercuri (23), în așteptarea retragerii mașinii sale distruse, singurul său patrimoniu. „Am vrut să văd dacă cineva mă poate ajuta și ce ar trebui să fac”, a spus el către firma de asigurări.