Dragostea dintre bunică și nepoțel este pentru totdeauna… Tot ceea ce părinții interzic, bunica oferă!

Bunicile sunt acele persoane cărora întotdeauna le puteți cere ajutorul, iar ele nu vă vor refuza niciodată! Pentru nepoți sau nepoate, ele prepară întotdeauna cu plăcere cele mai alese mâncăruri și ori de câte ori le veți cere un sfat, acestea o să vi-l ofere cu mare drag.

Iată câteva din cele mai bune citate despre bunici, care ne arată cât de importanți sunt în viața noastră!

Bunica este aceea persoană care își oferă cu drag îmbrățișările ei calde. Își aduce aminte mereu de realizările nepoților ei, neținând cont niciodată de greșelile acestora. Dorințele lor trec întotdeauna în plan secund, necesitățile nepoților primând.

Mereu își fac timp să-și asculte nepoții, să se joace cu ei, să-i însoțească în locuri frumoase, să le citească, să râdă sau să se joace cu ei. Sunt acele ființe care, zi și noapte se gândesc la nepoții lor.

Își iubesc nepoții la nebunie!

Cea mai frumoasă experiență este aceea de a fi bunică! Cel mai frumos lucru este să îți vezi nepoții cum aleargă, cum se joacă, cum se bat!…https://tonypoptamas.eu/dragostea-dintre-bunica-si-nepotel-este-pentru-totdeauna-tot-ceea-ce-parintii-interzic-bunica-ofera/

Îmbrățișările bunicii se numără printre cele mai plăcute lucruri pe care le poate face un om!! Dragostea de nepoți este o dragoste adevărată care o simți din prima clipa a nașterii acestuia! Alături de mama, ființa cea mai dragă este bunica! Cei mai ascultători copii sunt aceia care își au bunicii mereu alături!

Bunica este unul dintre cele mai bune exemple de urmat! Bunica este aceea persoană pe care te poți baza mereu cu încredere! Bunica este cea care îți oferă tot ceea ce-ti dorești!

Tot ceea ce părinții interzic, bunica oferă! Este cea mai frumoasă amintire a copilăriei! Bunicile sunt cele mai bune! Să le iubiți și să aveți grijă de ele mereu!

Surse:
https://tonypoptamas.eu/

Lasă un comentariu