Degetul mic arată totul despre tine!

Pare greu de crezut, dar se pare ca lungimea degetului mic de la mana poate arata multe despre personalitatea ta! Priveste atent imaginea, alege ceea ce te reprezinta si afla totul despre tine, in doar cateva secunde!

Exista o teorie conform careia lungimea degetelor de la maini reflecta caracterul omului.

Asa cum acestea sunt diferite la fiecare om in parte, la fel si oamenii sunt foarte diferiti intre ei.

Degetul mic de tip 1

– Daca degetul mic este la acelasi nivel cu prima linie a degetului inelar, atunci asta inseamna ca esti o persoana echilibrata. Ai un caracter pasnic si in mod instinctiv te feresti de haos.

Esti echilibrat pe toate planurile vietii (emotional, intelectual, sexual etc) si iei mereu decizii calculate, fara sa te pripesti.

Degetul mic de tip 2

– Oamenii care au degetul mic mai scurt decat nivelul primei linii de la degetul inelar sunt firi emotionale, sentimentale si foarte sensibile la durerea provocata de cei in din jur.

Un astfel de om este intotdeauna gata sa isi lase treburile balta pentru a veni cuiva in ajutor.

Daca a permis cuiva sa ocupe loc in inima sa, atunci cu siguranta este pentru toata viata. Insa, daca este tradat sau tratat altfel decat se asteapta, asta ii provoaca o dezamagire totala.

Degetul mic de tip 3

– Daca degetul mic este mai sus de nivelul primei linii de la degetul inelar, atunci esti o persoana care mereu ofera extrem de mult.

Acesti oameni ies mereu in evidenta datorita bunatatii si nu refuza niciodata sa faca o fapta buna.

Sunt persoane care stiu mereu sa pastreze un secret. Unicul lucru pe care il asteapta de la altii este dreptatea si sinceritatea.

SEMNIFICATIA DEGETELOR

Cu siguranta, ati citit o multime de articole in care va era dezvaluita semnificatia zilei de nastere, a numelui, a unghilor, etc.

Stiati ca exista o stransa legatura intre problemele de sanatate pe care le avem si degetele? Daca v-am facut curioase si sunteti nerabdatoare sa aflati mai multe detalii, cititi mai jos ce spun degetele voastre despre voi.

Cu siguranta, ati citit o multime de articole in care va era dezvaluita semnificatia zilei de nastere, a numelui, a unghilor, etc.

Stiati ca exista o stransa legatura intre problemele de sanatate pe care le avem si degetele? Daca v-am facut curioase si sunteti nerabdatoare sa aflati mai multe detalii, cititi mai jos ce spun degetele voastre despre voi.

Degetul mare:

Supranumit si Degetul lui Marte, el reprezinta afirmarea individuala, energia, capacitatea de a reusi si este asociat cu forta, puterea psihica si capul unei persoane.

In acelasi timp, indica ingrijorare si o activitate mentala excesiva.
Trebuie sa luam lucrurile cu o doza de umor, sa nu dramatizam.

Daca degetul mare, cand este departat de aratator, formeaza un unghi ascutit, aceasta inseamna ca persoana este docila si supusa; daca unghiul este drept, este semnul dorintei de independenta, daca este obtuz reflecta o lipsa de docilitate, spirit rebel si neconformist.

Degetul aratator:

Supranumit si Degetul lui Jupiter, el indica gradul de integrare al individului in societate, teama si orgoliul.

Daca este mai lung decat, persoana respective are tendinta de a-i schimba pe altii, de a da ordine si de a ne impune punctul de vedere.

Ar trebui sa incetam de a actiona mereu in sensul de a avea mereu dreptate, sa-i lasam si pe ceilalti sa se exprime si sa se comporte conform felului lor de a fi.

Degetul mijlociu:

Degetul lui Saturn reprezinta capacitatea de concentrare si reflexie, redand echilibru si uniformitate mainii. Mai reprezintã sexualitatea si mânia.

Problemele care apar la acest deget pot indica o refulare sexuala, ne arata ca ne facem sange rau din nimicuri.

Cand este apropiat de aratator, persoana in cauza este sigura pe ea, isi expune gandurile si ideile fara dificultati, ii place sa fie admirata si ascultata.

In schimb daca este departat de aratator, ii place singuratatea, nu ii plac oamenii si leaga greu relatii cu cei din jurul sau.

Degetul inelar:

Degetul soarelui cum mai este denumit indica talentele artistice, capacitatea de ridicare sociala si morala. Simbolizeaza relatiile afective si necazurile.

Suntem necajiti de felul în care decurge viata noastra afectiva, scrie ziareonline.

Lasă un comentariu