DE SALVAT! Tratamentul natural de recăpătare a auzului: 2 picături îți redau complet auzul

Auzul este un mare dar de la Dumnezeu Auzul poate fi influențat sau ușor avariat din mai multe motive care diferă de la persoană la persoană.

Un factor cheie care joacă un rol enorm este genetica și după aceea vine vârsta, genul și așa mai departe.

Fiecare persoană poate fi afectată de multe lucruri care vin cu vârsta, iar sănătatea auzului și a urechii este singurul lucru care are un impact în această situație.

Credeți sau nu există o modalitate de a remedia și de a preveni această problemă și necesită doar câteva ingrediente naturale, spre deosebire de toate metodele de medicină convențională.

Aceasta este o rețetă foarte simplă și naturală, cu usturoi, ca ingredient cheie care poate preveni și trata problemele de auz și pierderea auzului.

Ingrediente: 3 catei de usturoi / Ulei de masline / Un picurător / Vata sau bumbac. Preparare: Se curata usturoiul si se zdrobeste. Acoperiți cei trei catei de usturoi zdrobiti cu ulei de măsline și lăsați-i să se infuzeze reciproc și să absoarbă substanțele și fluidele. Lăsați-i peste noapte și dimineața puneți lichidul într-o picurător pentru o utilizare mai bună și mai eficientă.

Puneți 2-3 picături în ureche și acoperiți deschiderea urechii cu vata sau un tampon de bumbac. Lăsați-l să lucreze câteva minute și repetați același proces cu cealaltă ureche. Cu doar câteva utilizări și aplicații, veți observa diferențe în auzul dvs. și se va îmbunătăți numai de acolo!

Sfaturi alimentare și dieta pentru tratarea pierderii auzului: Mențineți o dietă scăzută în grăsimi saturate. Eliminați alimentele grase și prajite și alimentele reci și crude. Creșteți nivelurile de minerale cum ar fi potasiu, acid folic, calciu, magneziu, zinc și fier. Evitați și reduceți aportul de carne prelucrată și de produse lactate. Consuma ghimbir in toate formele sale. Îndepărtați excesul de ceară cu irigarea urechii.

Doamne ajuta!

Lasă un comentariu