Cum se prepară – Usturoi, suc de lămâie, ghimbir ras și miere: doar o linguriță în fiecare zi și pregătește-te să fii uimit – Numai membrii politicoși spun mulțumesc

În primul rând, gripa este o boală virală răspândită, care provoacă frecvent simptome supărătoare, cum ar fi congestia mucoasă și toracică. Recunoscând varietatea de soluții farmacologice accesibile, sugeram să căutați alternative naturale, ușor de utilizat, pentru tratamentul simptomelor. Remedii la domiciliu care funcționează bine pentru curățarea mucusului și a flegmei.

Ingrediente: 1 lingura de piper negru / 1 lingura de miere / 2 linguri de ghimbir ras / 3 cani de apa.

Cum se prepară și se folosește: Punem piperul negru și ghimbirul într-o oală cu apă clocotită. După ce este lăsat amestecul să se răcească, fierbeți-l timp de trei minute și apoi îndulciți-l cu miere. Pentru a vă ameliora simptomele, luați aceast preparat după cum este necesar.

Dozare recomandată: Pentru a ajuta la ameliorarea congestiei și a tusei, beți trei până la patru căni în fiecare zi pentru beneficii optime. O cană pe stomacul gol poate fi suficientă pentru simptomele mai ușoare de răceala.

Remediu natural suplimentar pentru răceală și gripă: Ingrediente:

Usturoi proaspăt, tocat sau zdrobit / Ceapă proaspătă, tocată / Rădăcină de ghimbir proaspăt ras / Hrean proaspăt ras / Ardei cayenne proaspăt, fără sămânță și tocat sau feliat.

Cum se prepară și se folosește:

amestecați  până devine neted. După puneți într-un borcan de sticlă ermetic, agitați-l în fiecare zi timp de două săptămâni. Se strecoară pentru a extrage lichidul de consum după două săptămâni.

În rezumat: puneți acceptul pe remediile naturale la domiciliu, subliniind modul în care pot ajuta cu simptomele tipice ale gripei, cum ar fi mucoasa și congestia toracică. Promovați experimentarea cu aceste remedii naruriste, în plus față de terapiile obișnuite, pentru a scapa si a preveni simptomele de raceală.

Lasă un comentariu