Cum se face apa de nuci, atât de benefică pentru sănătatea noastră

Deci, la ce servește apa de nucă? Proprietăți și beneficii

• Datorită conținutului său bogat de proteine, ajută la arderea grăsimilor.

• Reduce riscul bolilor cardiovasculare prin prevenirea ocluziei vasculare. De asemenea, scade nivelul colesterolului rău.

Ajutata sistemul nervos. Acizii grași omega-3 găsiți în nuci contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

• Ideal pentru diabetul de tip 2. Echilibrează nivelul zahărului din sânge. Acest lucru îl face o resursă specială pentru persoanele cu diabet de tip 2.

• Contribuie, de asemenea, la buna funcționare a ficatului

• Detoxifiere și curățare. Curăță corpul de toxine datorită proprietăților sale antioxidante.

• Ajută la tratarea constipației.

• Piele și păr. Apa de nuc are, de asemenea, proprietăți estetice și de frumusețe benefice. Acest lucru vă face părul mai puternic și mai strălucitor, precum și mai tânăr și mai sănătos.

De ce ai nevoie

1-2 nuci

1 pahar de apă pură

Mod de pregătire apa de nuci

Mai întâi, spargeti coaja groasă de nuci și puneți miezul într-un pahar cu apă. Tineti paharul toată noaptea acoperit. Se pregătește seara pentru a se consuma dimineața.

În al doilea rând, a doua zi, trezește-te, spală-te pe dinți, bea apa de nuci. si mănâncă nuca rămasă în pahar imediat ce termini sa bei apa.

Se recomandă să beți apă de nuci în fiecare dimineață, la trezire, pe stomacul gol

Ceaiul din miez de nucă descoperit de un român

– te vindecă de absolut orice. Reface căile respiratorii

Românul care a descoperit ceaiul din miez de nucă. Se bea doar ceaiul, iar miezul de nucă după ce a fost introdus în apa fierbinte și lăsat timp de 10-15 minute se aruncă. A revoluționat medicina prin această descoperire.

La ce ajută ceaiul din miez de nucă , tratează peste 100 de boli și se bea în fiecare dimineață pe stomacul gol. Nucile sunt atât de puternice în vindecarea multor afecțiuni. Până acum a fost doar un secret, însă fostul medic român în vârstă de 90 de ani a răspândit vestea apropiaților, în legătură cu rutina lui zilnică și cum își păstrează acesta un organism aproape perfect sănătos.

La vârsta lui se menține chiar foarte bine în putere și spre surprinderea multora se simte ca un tânăr de 20 de ani. Rețeta sa cu nuci este recomandată doar celor care nu sunt alergici la nuci, dacă știți că doctorul dvs. v-a recomandat să evitați consumul de nuci, încercați pe cât posibil să evitați acest lucru.

Tratează afecțiuni printre care:

*Atsm
*Hipertensiune
*Curăță rinichii, căile respiratorii și plămânii
*Ajută la tratarea diabetului cu până la 15%
*Tratează bolile de inimă
*Ajută la curățarea intestinului gros
*Purifică sângele din organism
*Reface pielea și tenul
*Vindecă până la 15 boli incurabile
*Ajută la o imunitate cât mai puternică
*Împotriva răcelii și a tratării mucusului din organism
*Reface firele părului mult mai puternice
*Ajută la digestie
*Îți dă o stare de viață mult mai activă și bună
*Reface pancreasul, ajută la slăbire și la imunitatea organismului
*Curăță ficatul de toate toxinele
*Ajută la splină, stomac, colon
*Vindecă întreg organismul și îți reface *întreaga circulație a sângelui

Cum se prepară și cât se ia? Dozele necesare!

Aveți nevoie doar de 500 ml de apă, se pune la foc până când aceasta dă într-un clocot , iar după se adaugă o cantitate de – miezul a 4-5 nuci mari decojite.

După acoperim totul și lăsăm așa timp de 40 de minute

Aruncăm conținutul de nuci și strecurăm lichidul iar după totul este gata de servit
De regulă se prepară dimineața, iar prima cantitate se consumă imediat după ce o strecurăm (250 ml ceai de nuci) – iar seara consumăm și cealaltă jumătate, este suficient încât să ne putem purifica întregul organism și să-i dăm o stare de viață mult mai bună.

Cum se păstrează?

Se păstrează într-un recipient (spre exemplu un bidon de la suc de 500ml) se strânge capacul, iar după se ține la temperatura camerei.

Distribuie în toate grupurile. Mulțumim!

Cum luăm?

Consumăm prima jumătate de 250 ml încetul cu încetul în decurs de câteva minute – nu se bea totul deodată, iar seara cealaltă jumătate. Repetăm procesul timp de 2 săptămâni, iar după facem pauză 2 săptămâni, și dacă într-adevăr avem rezultate și ne simțim bine mai continuăm fix la fel procesul, iar după din 2 în 2 luni și ori de câte ori simțim nevoia.

Este mai bun decât orice ceai din orice plantă medicinală. Rezultatele s-au înregistrat în viețile multor oameni, iar aceștia vindecându-se de foarte multe afecțiuni.

Lasă un comentariu