Cine este cel care a ajutat-o pe Elena Udrea să fugă din România? S-a aflat identitatea lui

Ieri dimineață, în jurul ore 11:00, Elena Udrea a reușit să fugă din țară, în Bulgaria, chiar cu câteva ore înainte de sentința judecătărească. Însă nu a plecat singură, ci însoțită de un bărbat într-o limuzină!

Fostul ministru și-a lăsat familia în România și a fugit doar cu bărbatul surprins în mașina de lux.

Mașina Elenei Udrea, surprinsă în apropiere de vama Kulata Sursa foto: imagini amator, digi24

Cine este bărbatul misterios?
Bărbatul care a însoțit-o pe tot parcursul zilei de ieri este Alexandru Vasile, în vârstă de 49 de ani care a fost angajat de către aceasta pe post de șofer personal. Poliția a emis mandat de urmărire generală pe numele ei

Ulterior, s-a aflat că Elena Udrea a fugit cu telefonul mobil, ceea ce a ușurat misiunea polițiștilor în acțiunea de a o găsi. Prin emiterea unui mandat, autorităților le este permis să localizeze telefonul persoanei urmărite. În imaginile prezentate de către autoritățile bulgare Elena Udrea părea că vorbește cu cineva la telefon. Mașina în care se afla ea și șoferul a fost oprită la Kulata, în Bulgaria.

Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță în momentul încarcerării
Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, recursul în anulare formulat de avocatul acesteia, a fost respins. Fostul ministru a reușit să părăsească țara, timp în care polițiștii au căutat-o în zadar la domiciliul ei. Totuși autoritățile s-au mobilizat și Elena Udrea a fost reținută la granița Bulgariei cu Grecia.Potrivit avocatului Raluca Pană, Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță în primul an al încarcerării.

Când își va putea vedea fetița?
Sursele spun că odată cu încarcerarea ei în penitenciar, Elena Udrea va avea multe restricții, iar cea mai greu de suportat va fi cea legată de fetița ei, pe Eva Maria pe care o va putea vedea doar o dată pe săptămână.

Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță. Prin regimul de maximă siguranță, Elena Udrea se va supune unor restricții clare ca de exemplu posibilitatea de a lucra doar în interiorul penitenciarului la bibliotecă sau bucătărie:

Trebuie însă precizat că sunt puține asemenea locuri raportat la numărul total de deținuți”, a declarat avocatul Raluca Pană, pentru Fanatik.

Lasă un comentariu