Cinci sfaturi lăsate de Iisus Hristos care pot schimba lumea în care trăim. Comunicati sincer cu Dumnezeu

Viata uneori poate fi dificila si ne putem confrunta cu tot felul de situatii neplacute, de aceea Isus a oferit cinci invataturi practice care ne pot schimba lumea.Iata in continuare care sunt acestea:

1. Iubirea

Cand vine vorba de iubire, Iisus a dat aceste directive: Iubeste-L pe Dumnezeu. Iubeste-ti aproapele. (Matei 22: 36) Atunci cand inlocuiti ura cu dragoste si furia cu bunatate, viata voastra se va imbunatati, scrie wawlist.com.

2. Nu uita regula de aur

Trateaza-i pe altii asa cum vrei sa fii tratat. (Matei 7:12) Imbunatateste-ti viata astazi, tratandu-i pe cei din jurul tau cu bunatate si respect si astfel viata ta va fi mult mai buna.

3. Comunicati sincer cu Dumnezeu

Dumnezeu te iubeste. Ca Tata al vostru Ceresc, el este pregatit sa va ajute. Comunica cu El prin rugaciune, exprima recunostinta si cere, de asemenea, acele lucruri de care ai nevoie. Puterea mare, care se schimba viata, este disponibila prin rugaciune sincera.

4. Aveti intotdeauna credinta

Credinta in Isus Hristos inseamna sa te increzi in El, sa-ti amintesti de El si sa urmezi invataturile Sale. Este o convingere ca El este Fiul lui Dumnezeu. Cand iti oferi spatiu in inima ta pentru a avea credinta in Hristos, vei observa ca viata ta se imbunatateste.

5. Iarta

Iertarea inseamna a ierta sau a scuza pe cineva de vina pentru o infractiune sau fapta gresita. Scripturile se refera la iertare in doua moduri. Domnul ne porunceste sa ne pocaim de pacatele noastre si sa cautam iertarea Lui si El ne porunceste sa iertam si pe altii care ne jignesc sau ne ranesc.

Oferind liber iertare, ne putem dezlipi de sentimentele negative care ne retin.
Aceste trei lucruri ne vor ajuta sa incepem sa ne schimbam viata. Acum este timpul pe care Dumnezeu ti l-a oferit tie si mie pentru a gasi o noua directie in viata si a incepe sa-L urmarim!

Doamne ajuta!

Lasă un comentariu