Ce rol are acest mic punct negru dintre blițul și camera iPhone-ului. Foarte puțini posesori de smartphone știu acest lucru

iPhone-ul este un smartphone realizat de compania Apple care combină un computer, un iPod, o cameră digitală și un telefon mobil într-un singur dispozitiv. iPhone funcționează cu sistemul de operare iOS, iar în 2021, când a fost introdus iPhone 13, a oferit până la 1 TB de stocare și o cameră de 12 megapixeli. 

Multă lume își cumpără iPhone pentru că e la modă să ai un astfel de dispozitiv, iar funcțiile sale nu sunt folosite la capacitate maximă poate niciodată, scrie gandul.ro

O parte dintre fanii Apple aleg acest smartphone pentru pozele pe care le realizează, fiind de părere că poate concura oricând cu un aparat foto de ultimă generație, folosit de profesioniști.

Cu fiecare model de iPhone lansat, camerele au fost actualizate și au avut funcții noi. Cu toate acestea, toate modelele includ suport pentru modul cinematografic, care schimbă automat focalizarea pe măsură ce subiectul pășește în câmpul vizual.

Dacă te uiți la un iPhone vei vedea că, pe spate, între bliț și cameră, există un mic punct negru. Ce este acesta? Și, mai ales, la ce folosește?

Micul punct negru dintre bliț și camera de pe un iPhone este un microfon care atenuează zgomotul. A fost plasat acolo pentru a filtra zgomotul ambiental de sunetul vocii dorit, ceea ce este deosebit de util în mediile zgomotoase. Vă ajută telefonul să elimine zgomotele de pe fundal și să vă păstreze vocea clară, potrivit site-ului stiati-ca.net.

Lasă un comentariu