Ce PSALMI trebuie să citiți pentru însănătoșire GRABINCĂ. Bun și milostiv este Domnul DUMNEZEU

Indiferent cu ce probleme vă confruntați, psalmii au o energie benefică salvării noastre. Iată ce psalmi trebuie să citiți atunci când aveți probleme cu sănătatea.

Ardeți negativitatea ancestrală

Primul pas spre însănătoșire, spun specialiștii, este arderea negativității ancestrale și stabilirea comuniunii cu armonia divină. În acest sens, puteți citi psalmul 21 care începe cu „Dumnezeul meu. Dumnezeul meu, ia aminte la mine, pentru ce m-ai părăsit?”, apoi psalmul 31: „Fericiți cei cărora s-au iertat fărădelegile și cărora s-au acoperit păcatele. Fericit bărbatul căruia nu-i va socoti Domnul păcatul, nici nu este în gura lui vicleșug…”, un psalm cu incredibil de multă putere de întărire.

Psalmii 22 și 102 se citesc pentru blocajele psihice sau somatice

În ceea ce privește psalmul 22, găsit ca 23 în unele Biblii, care începe cu versetul „Domnul mă paște și nimic nu-mi va lipsi”, acesta este recomandat a fi citit în cazuri de blocaje psihice sau somatice. Binele mintal este asigurat de psalmul 102 (sau 103) care începe cu „Binecuvântează, suflete al meu, pe Domnul…”.

De mare ajutor este și psalmul 45 (sau 46): „Dumnezeu este scăparea și putere noastră, ajutor întru necazurile ce ne împresoară”, care ne arată că boala nu este de fapt o problemă medicală, ci una a sufletului.

Lasă un comentariu