Ce nu se știe despre rugăciunea „Tatăl Nostru”? Efectul pe care îl are asupra organismului imediat ce e rostită

Un teolog crestin care iubea medicina si teologia (nu dam numele lui) care a trait la începutul secolului al XX-lea, spunea un lucru incredibil  şi anume corespondenţa dintre versetele rugăciunii „Tatăl Nostru” şi principalele glande endocrine.

El a subliniat faptul că boala se declanşează în corp prin otrăvurile secretate la nivelul glandelor, prin atitudinile şi gândurile negative.

Vindecarea se produce activând energiile prin centrii corpului direct legaţi de golande, un mijloc fundamental pentru această activare fiind rugăciunea „Tatăl Nostru”.

„Tatăl Nostru, care eşti în ceruri” – deschide glanda pituitară (hipofiza) – cea mai înaltă glandă a organismului, legată de lumină. „Sfinţească-se numele Tău”  – deschide glanda pineală (epifiza) – punctul de plecare al constuirii embrionului în pântecul mamei.

„Vie Împărăţia ta” – deschide glanda tiroidă, ce întră în funcţiune atunci când trebuie să luăm o decizie şi trebuie să acţionăm.

„Facă-se voia Ta, precum în cer aşa şi pe Pământ” – deschide timusul, ce corespunde inimii. „Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi” – deschide gonadele (glandele de procreere) – motorul corpului fizic. „Şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri” – deschide suprarenalele – centru nostru emoţional.

„Şi nu de duce pe noi în ispită” – deschide celulele lui Leydig (Lyden), ce nu sunt chiar o glandă ci un asmablu secretor de hormoni, localizat sub ombilic, chiar deasupra gonadelor şi devin, astfel, centru echilibrului feminin-masculin.

„Ci ne izbăveşte de Cel rău” – deschide timusul. „Căci a Ta este Împărăţia „ – deschide glanda tiroidă. „Slava şi puterea” – se deschid planda pineală şi glanda pituitară. „Amin” este încununarea vindecării – „Aşa a fost, aşa este şi aşa va rămâne”.

Ce trebuie sa intelegem din aceste material este ca Singurul care ne poate vindeca sufletul si trupul este Dumnezeu. Rugaciunea este cheia sau respiratie , metoda de a deschide cerul si ca Dumnezeu sa intervina miraculos in viata noastra prin semne si minuni.  Rugati-va pentu vindecare. Cereti mila lui Hristos peste voi, si nu renuntati la rugaciune,

Aduceti-va aminte ca proorocul Ilie s-a rugat de sapte ori sa ploua si a ploat. Deci, rugaciunea are putere daca este facuta de o persoana cu inima sincera si cu o traire dupa cuvantul lui Dumnezeu si Dumnezeu sa ne ajute la aceasta. AMin