Cățel cu propriul geam la balcon! Imaginea a ajunsă virală pe Internet: „Mai există oameni cu suflet”

O imagine cu un cățel cu propriul geam la balcon a ajuns virală pe Internet. Fotografia a stârnit un val de reacții din partea internauților.

Grija față de animalul de companie nu înseamnă doar să-l scoți la plimbare și să-l hrănești. Un animăluț vine la pachet cu treziri bruște când somnul este mai dulce, dar și cu vizite la veterinar, precum și grija permanentă să îi oferi prietenului necuvântător un concediu sau un loc în mașină atunci când vrei să-ți iei concediu.

Cățel cu propriul geam la balcon! Imaginea a ajunsă virală pe Internet

Așa se pare că s-a gândit și un român care își iubește foarte mult cățelul. Patrupedul l-a făcut să recurgă la un gest impresionant. Acesta a construit o fereastră la balcon special pentru patruped.
Proprietarul apartamentului care a dat dovadă de creativitate a atras atenția trecătorilor.

Unul dintre cei care au văzut ideea pusă în practică au fotografiat cățelul care se uita pe geam.

„Treceam prin cartier ca am zarit un balcon special, cum nu mai vazusem pana acum. M-am apropiat… avea doua geamuri, am crezut că nu văd bine! Dar si mai important este ce am zărit pe geamul mic. Doi ochi blânzi mă priveau cu gingășie. Era un cățeluș pe care abia l-am observat de alb ce era!”, a remarcat trecătorul.

Așa se face că imaginea a fost postată pe Facebook și atât a fost nevoie pentru a deveni virală.“Nu știu cine este omul care s-a gândit să facă asta dar așa ceva rar vezi! “, mai scrie în mesajul care însoțește imaginea cu simpaticul patruped.

“Felicitari, geniala idee si multa dragoste pentru frumosul copilas cepoate sa stea cuminte sa priveasca si el mititelul afara si isi inchipuie ca se plimba si probabil isi asteapta crdincios prietenul stapan”, este unul dintre comentariile postate de internauti.

Cățel cu propriul geam la balcon, imaginea care a stârnit mii de reacții

Imaginea în care apare cățelul cu propriul geam la balcon a fost distribuită de sute de internauți, după ce a strâns mii de aprecieri și distribuiri. Și iată că mii de români au lăudat ideea stăpânului.

„Nu știu cine a fost OMUL care s-a gândit să-i fie bine necuvântătorului său… dar știu că așa ceva rar vezi… OAMENI, adică”, este un alt mesaj care însoțește imaginea.

„Mai există oameni cu suflet, care se gândesc la prietenii lor / Cinste lui, într-adevăr un om care se gândește mereu să-i fie cât mai bine celui mai bun și sincer prieten al omului / Felicitări. O idee nemaipomenită. O voi pune și eu în practica”, sunt doar câteva dintre comentarii.

„Nu știu cine a fost OMUL care s-a gândit să-i fie bine necuvântătorului său… dar știu că așa ceva rar vezi… OAMENI, adică!

Sursa: Redactia.ro