Cand îți pierzi mama, îți pierzi o bucată din suflet

Pierderea unei mame este foarte dificilă. Pierderea unei persoane dragi, cea mai apropiată persoană – mama – este cea mai grea durere. După o astfel de pierdere, poate dura ani de zile până când rănile mentale se vindecă.

Mamele sunt cei mai puternici oameni din lume. Ele au grijă de noi așa cum nu o va face nimeni și vin întotdeauna în ajutorul nostru, indiferent ce se întâmplă. Chiar dacă facem prostii, ele rămân aproape și ne ajută să depășim toate dificultățile.

Dragostea unei mame pentru fiul sau fiica ei nu poate fi comparată cu nimic – persistă chiar și atunci când unul dintre ei a pierit. Mama este prima persoană cu care comunici în această lume, pentru că petreci mult timp mai întâi în ea, apoi cu ea. Ea este protecția ta, susținătorul tău și cel mai devotat suflet.

Maternitatea este o meserie pe tot parcursul vieții.

De cate ori a plâns o mamă în tăcere, îngrijorându-se de copiii ei? Din cauza sănătății tale, a lecțiilor tale, a problemelor tale familiale? De câte ori v-ați rugat să vă ușurați povara? Chiar dacă creștem și ne confruntăm cu probleme, mama continuă să-și facă griji pentru noi.

Mama ne iubește din toata inima, fără a cere nimic în schimb.

Dar principalul lucru este să îți apreciezi mama cât este încă în viață. Nu aștepta până o pierzi. Sună-o, spune-i despre dragostea ta, ajuta-o! Nu vei avea niciodată o persoană care să te iubească mai mult decât mama ta.

Cineva spunea asa frumos ca mama adevarata poate fi doar una, si cineva mai spunea ca Dumnezeu ne-a daruit-o ca sa ne fie ca un Înger pazitor pe pamant.

Sa ne cinstim parinti cat sunt in viata, chiar acum sunatii si spuneti ca va e dor si progromati o vizita. Doamne ajuta!

Lasă un comentariu