Bicarbonat și lămâie – combinația perfectă de remedii naturiste

Bicarbonat de sodiu și lămâie – o combinație populară în ultima perioadă

Bicarbonatul de sodiu cu lămâie este un supliment care ne ajută să reglăm funcțiile de bază ale corpului, dar nu poate vindeca boli de această magnitudine fără medicamente sau tratament adecvat. Acest remediu cu bicarbonat de sodiu și lămâie este unul dintre cele mai faimoase existente în prezent. Cosumând un pahar cu apă, cu puțin bicarbonat de sodiu și suc de lămâie, ne alcalinizam corpul, obținând astfel multiple beneficii.

Beneficiile remediului cu bicarbonat de sodiu si lamaie

Acest remediu cu bicarbonat de sodiu și lămâie nu este lipsit de unele controverse. Problema constă în riscul de a lua această combinație simplă care este atât de naturală și accesibilă ca un „remediu care vindecă totul”. Nu este o simplă băutură de la care sa așteptați să rezolve probleme relativ grave. Trebuie să fim atenți și să judecăm această băutură in măsura corectă.

Bicarbonatul cu lămâie este un supliment care ne ajută să reglăm multe funcții de bază, ceea ce ne face să ne simțim bine, care ne dezumflă, ne detoxifică și ne ajută să slăbim. Cu toate acestea, fii atent, această combinație nu va vindeca, de exemplu, cancerul. Dar la întrebarea dacă este bun sau nu, răspunsul este clar: este. Atenție însă, consumat cu moderatie și echilibru. Dacă este clar, acum să vedem cum ne poate ajuta bicarbonatul de lămâie:

1. Sănătatea rinichilor

S-ar putea să fiți o persoană care, din păcate, suferă de probleme cu rinichii, probleme urinare, pietre la rinichi sau aceste organe își pierd funcționalitatea inițială în corp.

Toți acești factori sunt foarte dăunători sănătății noastre. Iată deci un remediu simplu cu bicarbonat de sodiu și lămâie pe care îl puteți lua după mese. Un pahar mic de apă cu o lingură de bicarbonat de sodiu și câteva picături de lămâie. Datorită acestui fapt, veți reuși să vă alcalinizați corpul. Rinichii vă vor provoca, de asemenea, mai puțină durere. Vor putea filtra mai bine sângele și elimina urina. Acesta din urmă va ajunge la vezică mai ușor și cu mai puține impurități care pot provoca infecția.

Veți echilibra toate aceste caracteristici și vă veți îmbunătăți starea. Merită să respectați această regulă recomandată de mulți nefrologi. Când rinichii nu funcționează bine, înseamnă că se depozitează prea mult acid. Acest remediu cu bicarbonat de sodiu și lămâie îl neutralizează.

2. O digestie mai bună

Pentru ca digestia să fie mai bună, nimic mai bun decât o lingură de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apă. În plus, dacă adăugați puțin suc de lămâie, mâncarea se va digera mai bine, luptând împotriva acestor acizi care ne inflamează stomacul sau esofagul. De asemenea, evităm gazele și, la fel de important, luptăm împotriva refluxului gastric, atât de temut.

Dacă, de exemplu, aveți îndoieli cu privire la faptul dacă corpul dumneavoastră are sau nu un nivel ridicat de aciditate și dacă aveți sau nu nevoie de acest remediu cu bicarbonat de sodiu și lămâie, urmăriți-vă digestia.

Dacă observi că stomacul tău se umflă și că te doare când mergi la baie, chiar și în afara perioadelor de constipație, nu te îndoi, acest remediu îți va face bine. Vă va permite să vă purificați și să eliminați toxinele și fermentațiile prezente în intestine.

3. Pentru sănătatea ficatului

Acest tonic pur alcalin poate face multe pentru sănătatea ficatului nostru. Acesta va acționa ca un catalizator autentic, astfel încât să își îndeplinească funcțiile de purificare mai eficient. Trebuie să ne amintim că ficatul este un laborator mare, cu funcții esențiale de detoxifiere. De asemenea, ne curăță sângele, care sintetizează enzime și vitamine. Consumul unui pahar de apă cu puțină lămâie și o lingură de bicarbonat de sodiu în fiecare zi pe stomacul gol ne va oferi vitamina C. De asemenea, vă va oferi antioxidanți, care reprezinta o modalitate excelentă de a ne menține ficatul puternic, facilitând funcționarea. Merită să ții cont de acest lucru.

4. Pentru a slăbi

Cauti un supliment care sa te ajute sa slabesti cu dieta potrivita? Este nevoie doar de o lingură dizolvată în apă cu sucul unei jumătăți de lămâie, pe care trebuie sa o consumi pe stomacul gol și care îți va curăța corpul. Adio toxine care ne fac să retinem lichide, care ne afectează intestinele. Ardem grăsimi puțin câte puțin pentru a ne stimula metabolismul, crescând nivelul alcalin al corpului nostru pentru a pierde în greutate.

Cum se consuma bicarbonatul de sodiu cu lamaie

Cel mai comun mod de a bea bicarbonat cu lămâie este dimineața, pe stomacul gol. Apa trebuie să fie călduță, nici fierbinte, nici rece, pentru a o putea asimila mult mai bine. Este nevoie doar de o lingură bine dizolvată în apă, cu sucul unei jumătăți de lămâie sau chiar mai puțin.

Ideala pentru a purifica, slăbi sau a avea grijă de ficat. În cazul în care aveți nevoie de acest remediu pentru sănătatea rinichilor, ar fi adecvat să beți o jumătate de pahar după cele două mese principale. Un avertisment care trebuie luat la cunoștință: cel mai bine este să nu consumați acest remediu dacă aveți tensiune arterială crescută.

Rețineți că nivelul său de sodiu este ridicat și nu este recomandat. De asemenea, va fi necesar să limitați consumul dacă suferiți de gastrită, deoarece acest remediu alcalin poate provoca disconfort. Dar, în general, este un supliment adecvat care trebuie luat în considerare chiar dacă nu trebuie asociat cu „mari minuni”, ci mai degrabă cu bunăstarea zilnică, care trebuie luată în serios.

Lasă un comentariu