„Beau asta și sunt mai sănătoasă decât mulți tineri!”

Acționează asupra ulcerelor, ulcerelor și afecțiunilor respiratorii, ajută la prevenirea infecțiilor bacteriene …

Problema hipertensiunii arteriale și a zahărului din sânge este o problemă pentru o mare parte a populației lumii în prezent.

Pe lângă terapiile medicale în funcție de severitatea stării de sănătate, oamenii folosesc de ani de zile metode naturale care pot ajuta la stabilizarea afecțiunilor enumerate.

Vă prezentăm rețeta unei bunici (77 de ani) din Rusia, care cu ajutorul cepei își ține sub control nivelul zahărului și sângele și spune că sângele ei este mult mai bun decât cel al tinerilor de astăzi.

Distribuie în toate grupurile. Mulțumim!

REŢETĂ:
În fiecare dimineață se pun la fiert mai multe cepe decojite (aproximativ 300 g) cu 250 ml apă. Se lasa sa fiarba 8-10 minute.

Împărțiți lichidul în trei părți: beți cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, prânz și cină.

Tratamentul se aplica 10 zile fara intrerupere, dupa care se face o pauza de 10 zile si pe acest principiu se continua maxim 6 luni.

Acest medicament natural furnizează organismului doza necesară de fier, calciu, zinc, mangan și cobalt.

Nu uita să distribui – îți mulțumim că ne urmărești!

Deoarece crește sub pământ, ceapa este bogată în uleiuri esențiale naturale, precum și în acid fitic, despre care s-a demonstrat că ucide bacteriile din plămâni.

Apa fiartă de ceapă are un efect benefic asupra ulcerelor, ulcerelor și afecțiunilor respiratorii și, de asemenea, ajută la prevenirea infecțiilor bacteriene.

(Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.)

Lasă un comentariu