Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Un mesaj publicat pe o rețea socială a schimbat viața unei persoane in bine si schimbarea s-a petrecut si in inima sa de om.

Pe 10 septembrie 2014, un tânără a publicat o fotografie cu un bilet şi câteva bancnote, pe o rețea socială.

Gestul care le-a schimbat viața

La un moment dat, se aude soneria de la ușă. Nimeni nu se gândea că odată ce se va deschide ușa, viața îi va fi total schimbată. În faţa ei stătea un bătrân ponosit, pe care nu-l mai văzuse niciodată.

Primul lucru care i-a venit în minte a fost acela că bărbatul care stătea în prag era un agent de vânzări, conform realitatea.net.

După ce a salutat-o, bătrânul misterios a întrebat-o unde este Karen. Era mama ei… Când i-a spus că aceasta nu este acasă, bătrânul şi-a descheiat paltonul şi a scos de la piept un plic. I l-a înmânat, zâmbind, apoi a plecat. Fără niciun cuvânt…

Rămasă în prag, tânăra a deschis plicul, tremurând… Când a văzut ce era în el, s-a prăbuşit! După ce şi-a revenit din şoc, a fugit după bătrânul misterios, sperând că-l va prinde din urmă, dar acesta se făcuse nevăzut.

Ce scria pe biletul pe care l-a primit

Emoţionată peste măsură, ea a găsit, totuşi, puterea să se întoarcă în apartamentul pe care-l împărţea cu mama sa. S-a aşezat pe un scaun şi a început să citească biletul, cu ochii în lacrimi.

“Te rog, primeşte acest dar nevinovat, un simplu gest de omenie. Nu suntem străini, suntem membri ai unei familii numeroase care îşi umple timpul liber făcând acte de caritate, la întâmplare. De astăzi, şi tu eşti binevenită în sânul familiei noastre.

Nu, nu trebuie să oferi bani sau bunuri materiale; un zâmbet, o vorbă caldă, un compliment sau o îmbrăţişare sunt, de multe ori, suficiente… Ceea ce contează, de fapt, este să faci un bine fără să aştepţi nimic în schimb”, scria pe bilet.

În hârtia îndoită cu grijă erau nu mai puţin de 1.000 de dolari. Când a văzut banii, femeia a izbucnit pur şi simplu în lacrimi. Mama ei, Karen, se lupta de trei ani cu o boală înfiorătoare, cancer ovarian, şi banii au ajuns la ele într-un moment de cumpănă.

După ce i-a povestit mamei sale întâmplarea, femeia a acceptat, fără să stea pe gânduri, să se alăture familiei şi să-şi dedice timpul liber actelor de caritate, scrie B1.

Cuvinte mari si gesturi mari…atunci cand dai o paine si sau un leu unui sarac nu te imbogatesti pe el, ci te imbogatesti pe tine suflesteste. Dincolo de bani si de tot este Dumnezeu, Iar cand Dumnezeu vede ce faci el iti rasplateste cu varf si indesat. Faceti bine de cate ori puteti!

Doamne ajuta!