Au luat un câine de pe stradă, dar animalul stătea treaz în fiecare noapte, îi privea mereu fix și dimineața el era tot acolo. Când l-au dus la veterinar le-a spus ceva care i-a îngrozit

Câinii, la fel ca multe alte animale, sunt loiali, au inima bună și sunt foarte inteluigenți. Uneori devin demni de toată încrederea și devin și companioni care sunt ridicați la rangul de adevărați membri ai familiei. Din păcate mulți câini sunt duși în adăposturi de către oameni care îi găsesc pe stradă și observă că sunt mult prea sălbatici pentru a fi crescuți.

Totuși, există și excepții. Recent o poveste cutremurătoare a avut parte de extrem de multă atenție din partea site-urilor de știri. Aceasta vorbește despre adoptarea unui câine căruia nu i se spune numele, el fusese adoptat dintr-un adăpost unde fusese adus de către fostul proprietar.

Noua familie a câinelui a fost extrem de fericită să îl aibă și l-au bombardat cu multă iubire și atenție, dar, deși câinele le întorcea iubirea și atenția însutit, mai făcea și altceva extrem de ciudat. Membri familiei au început să observe ceva foarte ciudat, câinele avea un comportament inexplicabil în fiecare noapte.

În fiecare noapte, fără excepție, câinele se uita la tată și la mamă fix, până când adormeau. În ciuda faptului că se jucau mereu împreună, câinele nu dormea niciodată și se uita la cei doi până când se trezeau.

Familia a fost tare îngrijorată de faptul că ar putea fi ceva în neregulă cu el, așa că l-au dus la veterinarul local, dar testele au dovedit că patrupedul era perfect sănătos. Așa că mama și tatăl au fost nevoiți să viziteze iar adăpostul de animale de unde luaseră câinele, acolo au aflat ceva teribil.

Li s-a spus că proprietarul anterior al câinelui a așteptat până când animalul lui a adormit, pentru ca apoi să îl ia și să îl abandoneze în adăpostul de animale. Acest câine a reacționat ca un om, și a început de atunci înainte să lege somnul de frica de a fi abandonat iar!

Familia a fost emoționată până la lacrimi la aflara poveștii, așa că atunci când au ajuns acasă i-au mutat patul câinelui exact lângă patul lor. Acum câinele doarme buștean în fiecare noapte!

Lasă un comentariu