Artista care, la 33 de ani, are 7 copii și este însărcinată cu cel de-al optulea. A renunțat la carieră, este mamă eroină și s-a mutat la țară

La vârsta de 33 de ani, ea nu numai că a devenit mamă a șapte copii, dar este și în așteptarea celui de-al optulea copil.

Pe Instagram, sub numele de ballerinafarm, Hannah a captat atenția a milioane de urmăritori cu povestea sa inspirațională despre viața la fermă și creșterea copiilor. Prin homeschooling și explorarea naturii înconjurătoare, copiii săi au parte de o educație alternativă și trăiesc experiențe memorabile, precum mulgerea vacilor și bucurându-se de laptele proaspăt.

De la balerină la antreprenoare și bucătăreasă, Hannah s-a dedicat vieții la fermă și a dezvoltat o pasiune pentru gătit, împărtășind rețetele sale delicioase cu fanii săi. Succesul ei a fost remarcat și în lumea concursurilor de frumusețe, câștigând titlul de Mrs. American.

Cu toate acestea, stilul de viață și resursele financiare ale cuplului au stârnit unele controverse. Chiar dacă nu provin dintr-o familie de fermieri tradiționali, ci dintr-un mediu mai privilegiat, Hannah și soțul ei Daniel au reușit să transforme o pasiune comună într-o afacere de succes, Ballerina Farm. Cu toate acestea, unii internauți au ridicat întrebări cu privire la proveniența averii lor, dat fiind faptul că Daniel este fiul fostului CEO al JetBlue, cu o avere estimată la 400 de milioane de dolari.

Lasă un comentariu