Andreea Marin, mama pentru a doua oara la 46 de ani? A tinut sa se afle chiar de la ea

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste, iar asta pentru ca si-a gasit sufletul pereche.

Vedeta a marturisit ca se simte implinita alaturi de Adrian Brancoveanu.

„Ma simt pur si simplu implinita. Iar pentru mine fericirea inseamna echilibru. Mi se pare minunat sa ajungi la un moment-dat in viata la acest echilibru.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Am chiar prea mult. Dumnezeu stie ce e nevoie pentru fiecare. Si eu cred ca exact ce ne va darui, va fi potrivit pentru noi si pe viitor.”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

De asemenea, Andreea Marin a recunoscut ca isi doreste sa devina mama pentru a doua oara. Prezentatoarea TV a marturisit ca atat ea, cat si partenerul ei de viata, Adrian Brancoveanu, vor intemeieze o familie impreuna.

„Daca Dumnezeu va fi cu mana pe umerii nostri, atunci va fi. Trebuie sa vrem noi, dar trebuie sa mai vrea si cineva acolo deasupra noastra. Sigur ca ne dorim asta.”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin este pregatita sa mearga la altar

„Nu se stie niciodata. Eu sunt un om foarte optimist si nu cred ca trebuie sa raportez relatia mea actuala la relatiile mele anterioare.

Viata e cum e. sunt si greutati, sunt si despartiri uneori. Trebuie sa acceptam lucrurile asa cum sunt, trebuie sa traim frumos

pentru ca deciziile mele au fost bazate intotdeauna pe ideea ca nu trebuie sa traiesti apasat, ci daca nu merge fiecare poate sa o ia pe drumul sau.”, a mai spus prezentatoarea TV.