Adina Alberts: „Oameni buni, nu vă lăsaţi aiuriţi. Noua tulpină nu este mai periculoasă”

Medicul Adina Alberts a lansat un apel pe reţelele de socializare privind panica instalată de noile tulpini de coronavirus. Ea consideră că noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea veche, scrie RomaniaTv.

Adina Alberts: „Oameni buni, nu vă lăsaţi aiuriţi. Noua tulpină nu este mai periculoasă”
Adina Alberts îi îndeamnă pe români să-şi păstreze calmul, pentru că noua tulpină nu este mai periculoasă, nu dă forma mai grave ale bolii,

ci doar este mai contagioasă, şi consideră că inflamarea ştirilor despre aceasta sunt menite să acopere ritmul foarte scăzut al campaniei de vaccinare din România.

„A apărut brusc, în “presa liberă” de azi, informația despre pericolul iminent al unui al treilea val de infectări cu noua tulpină din UK.

Cum am auzit această “știre” m-am dus repede la statistica oficială care arată numărul vaccinărilor zilnice. Eram sigură că acolo se află explicația pentru această “știre”…

Din cauza numărului scăzut de vaccinări zilnice, a apărut necesitatea unei astfel de știri “de panică”.

Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea “veche”. Poate o fi mai contagioasă, dar nu dă forme de COVID mai grave, sau complicații mai serioase.

Adina Alberts face anunţul aşteptat de toţi românii: „Aşa veţi putea călători”

Luați vitamina D3, Vitamina C și Zinc. Păstrați-vă calmul. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă.

Așteptăm să fie avizată Ivermectina pentru tratarea și prevenția îmbolnăvirilor. Dacă v-ați procurat-o din alte țări în care este avizată, nu uitați că doza de prevenție este de 0,2 mg/ kg corp, pe lună.

Și ar fi minunat să avem în țară și alte variante de vaccinare, inclusiv Vaccinul Vero -Sinopharm, China.

Vești bune: La vară veți putea călători în Grecia, de exemplu, fie cu pașaportul de vaccinare, fie cu analiza care arată că aveți anticorpi, fie cu test PCR negativ.

Așa că, permiteți-mi să vă dau un sfat. Nu vă grăbiți! Graba strică treaba. În acest caz graba v-ar putea aduce o boală gravă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, complicație a vaccinurilor ARN mesager.”, a scris Adina Alberts pe Facebook.