Adina Alberts, noi dezvăluiri despre sora ei, care s-a călugărit de 27 de ani. „A avut o iubire, a avut un prieten pe care l-a iubit mult” VIDEO

Adina Alberts a făcut noi dezvăluiri despre Daniela, sora ei călugăriță, care e la o mănăstire de lângă Sibiu. A recunoscut că acum e apropiată de sora ei măicuță, însă la început nu i-a înțeles decizia.

„A fost un șoc pentru familia noastră și foarte mulți ani nu am… nu am reușit să ne revenim. Mama abia acum e cât de cât mai… eu m-am împăcat cu ideea că am, am spus că am evoluat și eu spiritual, la început mă liniștea faptul că ea e mulțumită sau mă agățam de lucrul ăsta. Ulterior, am realizat că mai are și ea momentele ei când poate se gândește că a făcut o alegere… poate nu o alegere bună, dar acum știu eu sigur că a făcut o alegere bună, pentru că i-am simțit de multe ori puterea rugăciunii. Am avut cumpene, probleme și am sunat-o să mă ajute și într-un sfert de oră au dispărut norii, s-a luminat totul”, a continuat Adina Alberts.

„Am evoluat eu în cariera mea și l-am simțit pe Dumnezeu în sală de nu știu câte ori în situații de cumpănă. Am înțeles și am apreciat și suntem aproape, ne vizităm, eu o iau pe Briana (n.r. – fiica ei) și mergem la Sibiu, pe lângă Sibiu, ea vine de câte ori o invităm. Avem această legătură. Am postat la un moment dat pe Facebook o poză, au fost atâtea comentarii… mi-a plăcut că oamenii au spus că una se ocupă de trup și una se ocupă de suflet”, a mai dezvăluit Adina Alberts.

Întrebată dacă sora ei era credincioasă de mică, Adina Alberts a spus că nu și a povestit că la un moment dat aceasta a suferit din dragoste, când s-a mutat departe de iubitul ei: „Era studentă în anul I sau II, a avut o iubire, dar nu a fost neîmpărtășită, a avut un prieten pe care l-a iubit mult și viceversa.

În schimb, noi ne-am mutat, am venit în București, și tata a insistat să vină și ea în București, să se transfere. Ea a intrat la Fizică la Iași inițial, după aia s-a transferat la Măgurele, asta i-a despărțit. Îmi aduc aminte că băiatul ăla se suia noaptea în tren ca să vină dimineața să o vadă, să se întoarcă până seara înapoi în Iași. Deci a fost o perioadă foarte dificilă. Părinții mei nu puneau accent pe asta, așa au fost ei crescuți, nu puneau accent pe suflet. Asta e, așa a fost să fie! E bine, e ok! Suntem ok! Puteam să fim și mai bine, și mai rău, Dumnezeu știe!”.

Lasă un comentariu