Această plantă UCIDE CELULELE CANCEROASE ÎN 48 ORE! E de 100 de ori mai eficientă decât chimioterapia

Ceaiul de păpădie acționează asupra celulelor canceroase, deoarece le ucide în termen de 48 de ore, protejându-le astfel pe cele sănătoase.

Aceasta planta este foarte neglijata, insa ea are multe proprietati medicinale.

Tot ce trebuie sa faceti este sa culegeti papadia de pe un camp curat, departe de transportul rutier.

In timp ce bunicile noastre au folosit siropul de papadie datorita continutului de substante de vindecare, acum este cunoscut faptul ca radacina papadiei poate ajuta pacientii cu cancer.

Te-ar mai interesa: Mineralul care combate oboseala, facilitează diges…

Oamenii de stiinta au descoperit ca radacinile acestei plante „lucreaza” mai bine decat chimioterapia, deoarece poate distruge celulele canceroase.

Un studiu al Departamentului de Chimie si Biochimie din Canada a aratat ca exista o noua speranta pentru pacientii cu cancer.

S-a demonstrat faptul ca radacinile papadiei in mod eficient „ucide” celulele afectate de cancer, fara a afecta alte celule din organism.

Potrivit studiului, papadia actioneaza asupra celulelor canceroase, distrugandu-le in aproximativ 48 de ore.

John Di Carlo, care are 72 de ani, personal s-a convins de proprietatile curative ale papadiei in timp ce, fara succes s-a tratat timp de trei ani cu alte metode. Ca o alternativa, el a baut ceai din radacina de papadie si numai dupa patru luni acest om s-a vindecat complet.

Lasă un comentariu