A murit Gabi Lunca! Informatia a fost confirmata de Spitalul Judetean Ilfov

Informația a fost confirmată de Spitalul Judeţean Ilfov pentru Antena 3. Gabi Luncă a fost una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România.

Gabi Luncă avea patru copii, trei fete, Estera, Sara și Rebecca, și un băiat, Emanuel.

“Imbolnăvirea s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu.

A murit Gabi Lunca! Cantarea a pierdut lupta cu viata vineri seara, dupa ce s-a infectat cu Covid-19! Artista in varsta de 82 de ani se afla internata la Spitalul Judetean Ilfov de doua saptamani.

Inca o tragedie loveste Romania! Gabi Lunca a murit vineri seara! Anuntul a fost facut de fiica cea mica a artistei, Rebeca Onoriu, pe o retea de socializare. “Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem”, a scris fiica artistei pe Facebook.

Mai mult, informatia a fost confirmata si de Spitalul Judetean Ilfov.

In urma cu doar cateva zile, Rebeca Onoriu, fiica artistei, a vorbit despre starea mamei sale cu jurnalistii de la Click.ro.

„A luat de la unul din nepoţi, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu ştiau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o uşoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieşit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieşit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat şi aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturaţia la 90. S-a panicat şi a mers la Matei Balş, unde a făcut un CT la plămâni.

S-a văzut o uşoară inflamaţie. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturaţia i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament. Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbeşte. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câţi ani ai şi nici cine eşti. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, a declarat Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreţei, pentru Click.ro.